Poročna fotografija ... ujeti trenutki sreče in ljubezni ...

Da sva lahko udeležena najpomembnejšega dne v življenju para in skozi objektiv sestavljava njuno zgodbo, je za naju velika čast in privilegij. Ko tako slediva njuni zgodbi, vsakokrat doživljava srečo, ki sva jo izkusila na ta dan tudi sama. In ko po dogodku vidiva njuna presrečna obraza ob listatanju poročne knjige, pa je najino zadovoljstvo popolno.

Na poročni dan se trudiva kar se da neopazno beležiti celotno zgodbo in ujeti spontane, čustvene trenutke, ki skupaj ustvarijo popolno zgodbo poročnega dne. Ta dan zanju pomeni veliko prelomnico in ga kot takega zato želiva tudi ovekovečiti, zajeti resnično bistvo, ki je včasih očem prikrito. Poročna fotografija tako ni le dokumentiranje dogodkov tega dne, ampak iskanje posebnih trenutkov, za katere je pomemben tudi tisti posebni čut, ko ga poročni fotograf mora imeti.

Najpomembnejši dan njunega življenja večinoma fotografirava skupaj, vsak s svojim pogledom in vizijo.Tako nama fotografiranje porok omogoča, da se dopolnjujeva tudi pri tem ustvarjalnem delu, kot v zasebnem življenju. Poročna fotoknjiga, ki jo sestaviva skupaj, je kombinacija obeh fotografskih pristopov, ki se prepletata in ki izdajata vso strast, namenjeno temu čudovitemu in izpopolnjujočemu delu.

Gregor in Brigita Marentič
 
telefon